Gyógynövényes hámlasztás

Több mint 60 évvel ezelőtt Christine Schrammek megalkotta a különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztó kezelést, az egyenletes és tiszta arcbőrért.

A kezelés alapja nyolc válogatott gyógynövényekből álló keverék, mely enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A kezelés Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász később orvosilag tovább fejlesztette és kiszélesítette. A gyógynövényes hámlasztó kezelést szerte a világon szakképzett kozmetikusok és orvosok végzik. A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával a GREEN PEEL® kezelések személyre szabhatóak a bőr állapota, és az elérni kívánt célok alapján.

A GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztást kizárólag 3 évnél nem régebbi, oklevéllel rendelkező kozmetikus, vagy orvos végezheti.

GREEN PEEL® Classic

Regeneráló és bőrmegújító kezelés peeling hatással

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések „klasszikusa”, a kezelés során egy alapos bőrdiagnosztizálás után a gyógynövényes keveréket bemasszírozzák a bőrbe. Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak és aktivizálódnak. A vérkeringés javul, és ezáltal az oxigén- és tápanyag ellátás is megsokszorozódik. Ez a hatás egy erősebb vagy kevésbé erős hámlási folyamat következtében 2-5 nap után leáll. Ezalatt az idő alatt a bőrt speciális Dr. Schrammek bőrápoló termékekkel kell otthon ápolni. A GREEN PEEL® CLASSIC gyógynövényes hámlasztó kezelés a hámlasztás után 5 nappal, szakember által végzett Beauty Finish tápláló-regeneráló kezeléssel ér véget, mely során értékes hatóanyagokkal látjuk el a rendkívül felvevőképes új bőrt.

Az eredeti GREEN PEEL® gyógynövényes mélyhámlasztó kezelés sikere magáért beszél. Számos bőrproblémára nyújt hatékony megoldást arcon és testen egyaránt.

Eredményesen alkalmazható:

  • tág pórus, seborrhoeás (zsíros-pattanásos) bőrön
  • sebhelyeken
  • idő előtti öregedésre hajlamos, laza kötőszövetű bőrön
  • napkárosodott bőrön
  • anti-aging kezelésként
  • hiperpigmentáció egyes eseteiben
  • stira (terhességi csíkok) esetén
  • megereszkedett hasfal, karok, combok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GREEN PEEL® Energy

Vitalizáló és regeneráló bomba, peeling hatás nélkül

Természetes gyógynövényeket tartalmazó kezelés mely energiával látja el a bőrt. Serkenti az arcbőr vérkeringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét, hámoldó hatás nélkül. A GREEN PEEL® ENERGY kezelés a sejtmegújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat és jótékonyan hat a zsíros, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan javítja összképét. Az optimális hatásért érdemes évente többször is megismételni a kezelést.

GREEN PEEL® Fresh-Up

Életteli, sugárzó arcbőr, peeling hatás nélkül

Ennél a kezelésnél nincs hámoldó hatás. Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és frissítjük a bőrt. A bőr vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre tudnak felszívódni. Az arcbőr frissebb és ragyogóbb lesz. A GREEN PEEL® FRESH UP vitalizálja a sejteket, rugalmasítja a szöveteket – életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. Ez a kezelés ideális problémamegoldó fáradt, élettelen bőrökre és hatékonyan véd az idő előtti öregedéstől, még akkor ha már az első öregedésre utaló jelek már megjelentek.