Dermaline PDRN age recovery polinukleotid skin booster terápia

Az első koreai professzionális kozmetikai termékvonal Magyarországon. Ötvözi az innovációt és a Tradicionális Kínai Medicina (TCM) filozófiáját.

Napjainkra teljesen új és egyedi technológiák jelentek meg, amelyek az öregedés összes tényezőjének leküzdésére hivatottak, az egyik ilyen professzionális orvos-esztétikai gyártó a Dermaline márka, amely a BIO ANTIAGING PDRN LINE vonalat képviseli. Egy új, forradalminak számító non-invazív koncepció az esztétikai, anti-aging bőrápoló szegmensben, amely nem csak egy bőröregedést felgyorsító tényezőt iktat ki, hanem egyszerre többet is lassít, így érve el példátlan és hosszútávú biorevitalizáló hatást. A három hónapon keresztül, kúraszerűen alkalmazott „PDRN AGE RECOVERY” kabin kezelés és az ajánlott utóápoló szett „HOME PROGRAM” együttes hatékonysága vetekszik az esztétikai skin booster kezelésekkel.

A Dermaline Hungary Az első professzionális terméksor Dél-Koreából, amely a tudomány legkorszerűbb hatóanyagát a PDRN-t (polydeoxyribonukleotide) alkalmazza a legoptimálisabb koncentrációban az orvosi kutatásokkal igazolt hatékonyság és garantált eredmény érdekében.

AGE RECOVERY bőrfiatalító programunk részének szalonkezelése már az első alkalommal is látványos változást hoz az öregedő, tónusát vesztett arcbőr megjelenésén!

Mit jelent számunkra a „biorevitalizáció a genetikán túl” ?

Elsősorban a bőr anyagcsere folyamatainak optimalizálását, a szövetek, sejtek öregedés okozta hibás folyamatainak “kijavítását”, helyreállítását.
A kabinkezelésünk -csakúgy mint a 3 hónapos program- célja a szövetek aktív korrekciója, és az intenzív regeneráció.

DERMALINE PDRN® AGE RECOVERY polinukleotid skin booster terápia

A polinukleotidok (PDRN) igazi szenzációvá váltak a modern kozmetológia világában, bár egyedülálló tulajdonságaik már régóta ismertek. A polinukleotidok pontosan azok a „téglák”, amelyek belülről helyreállítják és újra felépítik a bőr szerkezetét, bizonyítottan beindítják a szövetek regenerálódását, fokozva a kollagéntermelést.

A polidezoxiribonukleotidok (PDRN-ek) természetes eredetű, kis molekulatömegű lazac spermából kivonat DNS-molekulák, amelyek serkentik a sejtmigrációt és -növekedést, az extracelluláris mátrix (ECM) fehérjetermelését és csökkentik a gyulladást. Az immunmoduláló hatással rendelkező PDRN polinukleotidok serkentik a regenerációs és javítási folyamatokat, fokozzák az elasztin, a kollagén és a nem kollagén molekulák szintézisét.

Elősegíti az optimális hidratálást, valamint az UVA és UVB elleni védelmet. Ami a bőr állapotának általános javulásához, látható fiatalításhoz és lifting hatásához vezet.

HOGYAN MŰKÖDIK A PDRN AGE RECOVERY KEZELÉS?

Az esztétikai klinikákon injekcióval fecskendezik be a 2-2,5% koncentrációjú PDRN oldatot a bőr különböző mélységébe. Több kutatás is igazolta, hogy a krémbe ágyazott <50-1500 kDa molekula méretű PDRN képes elérni a cél sejteket és kifejteni hatását ugyanúgy, mint az injekciós eljárások. Korábban, a helyileg alkalmazott készítmények alacsony PDRN koncentrációja miatt maradt alul pár százalékos értékkel az injekciós eljárások eredményességétől. A DERMALINE forradalmi formulázási és stabilizálási eljárásának köszönhetően ez a probléma már a múlté!

Már látod, hogy tényleg csodaszer a PDRN?

PRÓBÁLD KI TE IS: jelentkezz be Dermaline szakértőnkhöz arcdiagnosztikai felmérésre még ma!