BB Glow

Ki ne vágyna egy egyenletes, üde arcbőrre? A BB GLOW több héten át biztosítja az üde, porcelánszerű arcbőrt, reggel, este egyaránt. Szükségtelenné teszi a hosszadalmas reggeli sminkelést. Kell ennél több?

BB Glow :egy innovatív kezelési eljárás, amely tökéletesen homogenizálja a bőrfelszínt, egyenletes színtónust kölcsönöz és ragyogást biztosít a bőrnek.

Mi BB GLOW?

Igazából egy koncentrált, orvosi tisztaságú hatóanyaggal végzett mezopen kezelés, majd egy felületesen bejuttatott bőrszín azonos speciális pigment, ami homogén, és üde arcbőrt eredményez vendégednek akár fél évig.

Az ensoban ECURI BB GLOW pigmentcsaláddal végezzük a kezelést.

Annak ellenére, hogy viszonylag új technológiáról van szó több neves orvos is végzett vizsgálatokat a BB Glow technológiával kapcsolatban. A forgalomban lévő Dél-koreai pigmentek esetében aggodalmukat fejezték ki a 30-40 összetevő és a vas-oxid tartalom miatt.

Az orvosok aggodalma egyébként logikus. Gondolj bele, hogy a BB GLOW kezeléskor milyen nagy területet pigmentálunk! A száj, szem vagy szemöldöktetoválásnál akár 100-szor nagyobb mennyiségű pigmentet juttatunk be, így a felhasznált pigmenteknek meg kell felelniük a legszigorúbb európai normáknak.

15-20 növényi kivonat együttes alkalmazása veszélyes lehet mezopen kezelés után. A kozmetikusok által mezopen kezeléshez használt hatóanyagokban sem jellemző hasonló összetétel. Előfordul még növekedési faktor és/vagy peptid is az összetevők között, melyek szintén teljesen feleslegesek a BB GLOW pigmentben, mivel a mezopen kezeléskor célszerű alkalmazásuk, amennyiben a vendég bőrének állapota egyáltalán indokolja.

A vas-oxid a korszerű organikus pigmentben már nincs jelen.

Az új generációs ECURI BB GLOW pigmentcsalád

A fentieket figyelembe véve az ECURI már több éve tökéletesíti a most bemutatott új generációs BB GLOW pigmentjeit, melyek mindössze 8 összetevőt tartalmaznak. Az összetevők egyike sem allergizál. Az európai RESAP irányelveket vették alapul a fejlesztésnél, ezért az ECURI BB GLOW pigmentek organikus pigmentek.

Az összetételből is látható, hogy a színt alkotó pigmenteken kívül csak hialuronsavat és csekély mennyiségű phenoxyethanolt tartalmaz, mely például a zöld teának is alkotóeleme.

Az ECURI célszerűnek látta a BB GLOW pigmentek fejlesztésekor, hogy csak az ideális pigment megalkotására koncentráljon. Mivel a „kozmetikai” összetevőket a vendég igényeinek megfelelően a mezopen kezelés közben célszerű bejuttatni, mert ekkor a 12-es, vagy 36-os tűmodullal jóval mélyebben dolgozunk, mint amikor a BB GLOW pigmenteket juttatjuk be a nano modullal.

Részletes összetétel:

 • Víz
 • Glicerin
 • Titánium dioxid
 • Sárga pigment
 • Vörös pigment
 • Szén fekete pigment
 • Hialuronsav
 • Phenoxyethanol

A jelenleg forgalomban lévő korszerű organikus sminktetováló pigmentek szinte kizárólag egyszámjegyű összetevővel rendelkeznek!

Az eljárás eredetileg Ázsiából, egészen pontosan a beauty trendek és újítások fellegvárából, Dél-Koreából indult hódító útjára, mára pedig már egész Ázsiában és az USA-ban is elterjedt. Segítségével gyorsan és tartósan korrigálhatók bizonyos esztétikai bőrhibák, és az arcbőr színének egésze.

Ami fontos ez nem egy alapozó, egy egy BB cream hatást kölcsönző kozmetikai kezelés. A tartós eredmény érdekében három kezelésből épűl fel. A kezelésket szigórúan 2 hetente kell megismételni, tehát összesen 6 hetet vesz igénybe .

Garancia az eredményre

 • Sok éves gyakorlat mezopen, tű nélküli mezo és sminktetováló kezelésekben
 • Szakembereink egyben oktatói is a BB Glow technikának
 • Ecuri cég BB Glow újgenerációs pigmentek használata RESAP minősítéssel
 • Toscani cég mezo hatóanyagainak és savainak használata
 • Sok-sok elégedett BB Glow vendég világszerte és hazánkban

Mennyi kezelés szükséges?

A BB Glow kezelés a maximális hatékonyság érdekében 3 kezelésből áll

 1. kezelés: hatóanyag + pigment
 2. kezelés: pigment, 15 nap múlva
 3. kezelés: hatóanyag, 15 nap múlva

A kezelések nagyjából egy órát vesznek igénybe. Az eredmény fenntartása érdekében a három alkalmat fél évente szükséges megismételni.

Kérdésed van ? Alig várom.