A szemöldök laminálás olyan szemöldök formázási eljárás, mely a legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel.

Az eredmény: dúsabb és tartósabb szemöldök akár 6 héten át!

szemöldök laminálás eljárás során egy speciális folyadékkal kezelem a szemöldökszőrt, majd a szemöldököt felhúzom és fixálom. A szemöldök így akár hat-hét hétig is megőrizheti a formáját. Hatékony: Sokkal jobban formálható, mint a hagyományos szemöldökformázás.

Szemöldök festés + laminálás:

Szemöldök festés:

BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak.

Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldök festés és formázás világában.

Mikor nem ajánlott a BROWFIX kezelés: – terhesség és szoptatás ideje alatt – a vékony szemöldökszálakkal rendelkező hölgyeknek, mivel náluk magasabb a roncsolódás kockázata – szőkített szemöldökre – hennával festett szemöldökre (a Browfix laminálás ajánlott 2-2,5 hónap a hennafestést követően) – laminált szemöldökre szemöldökfestékkel festett szemöldökre (a Browfix laminálás ajánlott 1 hónappal a hennafestést követően)

Erősen ajánlott kerülni a szaunázást, szoláriumozást és a keletkezett szemöldökformát vagy a szempillák göndörítését (arccal lefelé párnán alvás), korlátozni a szemöldök és a szempillák vízzel való érintkezését és a hajlítási eljárást követő 24 órában nem szabad a szemöldököt és a szempillákat kefélni.

A szemöldök- vagy szempillasűrítő eljárást követő 48 órán keresztül erősen ajánlott kerülni az agresszív kozmetikai termékek és agresszív kozmetikai kezelések (bőrradírok, arcradírok, alkoholos krémek, lézeres kezelések) használatát.