Lemondási feltételek

Váratlan események:

Mindannyiunk életében előfordulhatnak, ez érthető és elfogadható. A cél viszont az, hogy a lemondott, vagy ki nem használt alkalmakat ilyen esetekben más is igénybe tudja venni.
Amennyiben ezt valaki elmulasztja nemcsak önmagától, de másoktól is elveszi ezt a lehetőséget. Az időpont módosítását vagy lemondását ezért minimum 48 órán belül jelezni szükséges. Amennyiben az utolsó 48 órában mondja le az időpontját, az az alkalom csak az adott héten pótolható (ha van rá lehetőség), amennyiben nem, akkor az „időpont „kiszámlázásra kerül. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott kényszerítő körülmény miatt marad el a kezelés. Amennyiben a lefoglalt alkalommal nem jelenik meg és erről értesítést nem küldött az mindenképpen felszámolásra kerül. A 24 órán belüli lemondás esetén a kliens mindenképpen köteles megtéríteni a kezelés díját a következő alkalommal mivel arra az időpontra másik vendéget már nem hívunk.

(Ezt vagy személyesen vagy utalással rendezhető.)

Késés:

Késés, vagy idő előtti távozás esetén a kezelés teljes ára ebben az esetben is változatlan. Minden kezelésnek adott idő van fenntartva, az érkezés, távozás és az adminisztráció miatt kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, a késés a kezelés idejéből kerül levonásra.

Kizáró okok: alkohol vagy drog hatása alatt álló vendéget nem fogadunk.Az ilyen okból későn lemondott alkalmat is ki kell fizetni, illetve, ha a helyszínen derül ki a befolyásoltság, az adott kezelést nem vállaljuk el, ám annak díja felszámolásra kerül.

ENSO csapata