Szempilla lifting

Műszempillák nélkül is lehet látványos, ívelt szempillánk!

A szempilla lifting egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól vagy allergiásak rá, életmódjuk esetleg munkájuk miatt nem viselhetik azt. A szempilla lifting folyamata fájdalommentes, inkább pihentető, kb 60 percet vesz igénybe.

Az eljárás során a szemhéjra, egy speciális szilikon padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe. A megfelelő ívet kiválasztva, speciális anyagokat használva tőből megemeljük a szempillákat, így szem nyitottabbnak tűnik, méretük optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz.
A kezelés során a pillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt érhetünk el, ha speciális, keratint tartalmazó anyaggal ápoljuk az eljárás befejeztével, valamint otthoni használatra szempilla ápoló/növesztő szérum használata javasolt, hogy pilláink még egészségesebbek, erősebbek, hosszabbak legyenek.

A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk. Hatása akár 4-6 hétig is kitart.

FONTOS! 

Kezelés előtt ne legyen szempilla spirál a szempillákon!

A lifting kezelés után 24 óráig nem érheti víz a szemet!

Kinek ajánlom a szempilla liftinget:

  • Aki egyszerűen csak szeretne látványosabbá tenni a tekintetét a lehető legtermészetesebb módon.
  • Akinek túl egyenes a szempillája.
  • Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni.
  • Aki nem szeretne 3D szempillát viselni, vagy allergiás a ragasztóra.
  • Aki olcsón szeretne tartós megoldást