Tűs mezoterápia, innovera ampullával

A Mezoterápiás Kezelések az ensoban:

A Bioffinity Laboratories (USA, Kalifornia) korszerű biorevitalizáló megoldást fejlesztett ki, amely a bőr sejtjeit minden szükséges tápanyaggal ellátja. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott hatóanyagkombináció a Polyvital Komplex. A tartalma pontosan úgy van összeállítva, hogy a bőr mátrix szerkezetének regenerációs folyamatait támogassa. Az anyagok biomimetikusak, ami azt jelenti, hogy lemásolják azt a struktúrát, ahogy az a bőrben is megtalálható, így azonnal használhatóvá válik a sejtek számára.

A komplex fenntartja a bőr nedvességtartalmát, esszenciális tápanyagokat szolgáltat a bőr sejtjeinek, elősegíti a kollagén és elasztin szintézist, és ellensúlyozza a bőr öregedését.ÚJ KORSZAK A BIO-INNOVATÍV BŐRÁPOLÁSBAN

ÚJ KORSZAK A BIO-INNOVATÍV BŐRÁPOLÁSBAN
„Mert az Innováció értéke abban a változásban van, amit az életünkbe hoz”

A termékcsaládot a Bioffinity Laboratories gyártja és fejleszti

A Bioffinity® Laboratories egy San Francisco-i székhellyel rendelkező amerikai vállalat, amelynek középpontjában a modern, optimálisan elérhető, transzpidermális bőrápolás és a professzionális felhasználás tudományos kutatása és fejlesztése áll.

Célzott Bio Regeneratív Megoldásokat keresünk – a
biotechnológiai mérnökeink, vegyészeink és egészségügyi szakembereink, a bőrápolás molekuláris megoldásait kutatják úgy, hogy optimális hatékonyságot érjenek el, miközben ápolják a társadalmi öko-felelősségvállalást.

3 Lépéses INNOVERA Biorevitalizáló Rendszer

Minden INNOVERA termék a 3 Lépéses Biorevitalizáló Rendszer™ alapján működik, ami garancia arra, hogy az eredmény tökéletes lesz, minden alkalommal.

Az INNOVERA A Bio-Innovatív Technológia Úttörője

A készítmények gyártása során 3 kulcsfontosságú irányelvre összpontosítunk. Ezek a gyártási irányelvek garantálják az Innovera készítmények hatékonyságát és megsokszorozzák a mezoterápiás kezelések eredményeit, valamint garantálják, hogy minden fejlesztés etikus körülmények között, környezetvédelmi szempontokat figyelembevéve megy végbe.