Tűs mezoterápia

A Mezoterápiás Kezelések az ensoban:

A Bioffinity Laboratories (USA, Kalifornia) korszerű biorevitalizáló megoldást fejlesztett ki, amely a bőr sejtjeit minden szükséges tápanyaggal ellátja. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott hatóanyagkombináció a Polyvital Komplex. A tartalma pontosan úgy van összeállítva, hogy a bőr mátrix szerkezetének regenerációs folyamatait támogassa. Az anyagok biomimetikusak, ami azt jelenti, hogy lemásolják azt a struktúrát, ahogy az a bőrben is megtalálható, így azonnal használhatóvá válik a sejtek számára.

A komplex fenntartja a bőr nedvességtartalmát, esszenciális tápanyagokat szolgáltat a bőr sejtjeinek, elősegíti a kollagén és elasztin szintézist, és ellensúlyozza a bőr öregedését.ÚJ KORSZAK A BIO-INNOVATÍV BŐRÁPOLÁSBAN

ÚJ KORSZAK A BIO-INNOVATÍV BŐRÁPOLÁSBAN
„Mert az Innováció értéke abban a változásban van, amit az életünkbe hoz”

A termékcsaládot a Bioffinity Laboratories gyártja és fejleszti

A Bioffinity® Laboratories egy San Francisco-i székhellyel rendelkező amerikai vállalat, amelynek középpontjában a modern, optimálisan elérhető, transzpidermális bőrápolás és a professzionális felhasználás tudományos kutatása és fejlesztése áll.

Célzott Bio Regeneratív Megoldásokat keresünk – a
biotechnológiai mérnökeink, vegyészeink és egészségügyi szakembereink, a bőrápolás molekuláris megoldásait kutatják úgy, hogy optimális hatékonyságot érjenek el, miközben ápolják a társadalmi öko-felelősségvállalást.

3 Lépéses INNOVERA Biorevitalizáló Rendszer

Minden INNOVERA termék a 3 Lépéses Biorevitalizáló Rendszer™ alapján működik, ami garancia arra, hogy az eredmény tökéletes lesz, minden alkalommal.

Az INNOVERA A Bio-Innovatív Technológia Úttörője

A készítmények gyártása során 3 kulcsfontosságú irányelvre összpontosítunk. Ezek a gyártási irányelvek garantálják az Innovera készítmények hatékonyságát és megsokszorozzák a mezoterápiás kezelések eredményeit, valamint garantálják, hogy minden fejlesztés etikus körülmények között, környezetvédelmi szempontokat figyelembevéve megy végbe.

Tűs mezoterápia: ORVOSI SZINTŰ KOZMETIKAI KEZELÉS! Ez a mikrotűs eljárás a legújabb technológiát képviseli a mezoterápiás eljárások között, mert a mikrotűkkel stimulált bőrre a leginnovatívabb peptides hatóanyagot tesszük. A MezoPen biztonságos, mégis hatékony eszköz a bőrfiatalításban.

A MezoPen kezelés az egyik legújabb fejlesztésű módszer a kollagén-indukciós eljárások között, a kollagénrostok termelődésének beindítása a feladata. A 12- 19 mikrotűvel ellátott kezelőfej a bőrre merőleges szúrásokat ejt. Hatását kétféleképpen is kifejti:

Kollagén termelés fokozása
A bőr irharétegében található kollagén- és elasztinrostok adják annak rugalmasságát. Az idő múlásával egyre kevesebb ilyen rost képződik, ezért a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből, csökken a vízmegkötő képessége, így kialakulnak a szarkalábak, ráncok, megereszkedések.

A MezoPen kezelés alatt az apró tűk, mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ezek szabad szemmel alig láthatók. A MezoPen kezelőfejének automatikus mozgása gyorsan, nagy számú, mikroszkopikus méretű szúrást ejt a bőrön, ez a hagyományos dermarollerhez képest megnöveli a kezelések hatékonyságát.

A szervezetünk, mint mindig azonnal reagál ezekre az apró felszíni sérülésekre és beindul a kollagén- és elasztin termelés.

A kollagén termelés egy természetes folyamat, ezért a MezoPen nem okoz károsodást a bőrben, sem allergiás reakciót nem vált ki.

A kezelés végleges eredményének kialakulása akár három hónapig is eltarthat.  A kollagén képződése egyénenként változó, az életkor, életmód, táplálkozás, testmozgás, egészségi állapot függvényében.

Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a sejtekhez

A mezoterápiás MezoPen kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására, célzottan a ráncokra és a problémásnak látszó területekre.

A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső hatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait nem, vagy csak részben engedi felszívódni.

A használt anyagok kis része tud csak hasznosulni a bőr felső rétegében, így nem tudják a kívánt eredményt biztosítani.

A MezoPenes, mikrotűs kezelés átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is.

INNOVERA MARAD

Ami új: DERMEDICS ORVOSKOZMETOLÓGIA ÉS MEZOTERÁPIA

MESO LIFT MESO LIFT

MESO LIFT 3D Booster Azonnali feszesítő szérum : SYN®-AKE Hatása, akár a botoxé! Visszaállítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a mimikai ráncok mélységét.Fő hatóanyagok: Botulin-szerű tripeptid + búzaproteinek + glutamin + glutaminsav + Macrocystis pyrifera algák + C-vitamin + B12

MESO HA + C’X – hyaluron savas bőrmegújító szérum

MESO HA + C szérum mélyen revitalizálja a bőrt, serkenti a felhám megújulását, visszaadja a bőr feszességét és rugalmasságát.

Revitalizáló szérum száraz és sérült bőrre. Stimulálja a kollagén szintézist és gátolja a szabadgyökök kialakulását. Magnesium Ascorbyl Phosphatet (MAP) tartalmaz, amely a C-vitamin egyetlen stabil formája. Mélyen revitalizálja és hidratálja a bőrt, serkenti a felhám megújulását, visszaadja a bőr feszességét és rugalmasságát.

Fő hatóanyagok

  • Növényi Hialuronsav 5%– Telít és kontúrt ad. Öregedés gátló hatás
  • C-vitamin 3% (magnézium-aszkorbil foszfát) – Csökkenti a pigmentfoltokat, növeli a kollagén-termelést, csökkenti a ráncok mélységét.

MESO SHR – szőrnövekedést gátló hatóanyag ampulla

SHR szérum csökkenti a nem kívánatos szőrszálak növekedésének sebességét. Ideális megoldás epiláció és depiláció után, illetve villanófényes szőrtelenítés után is.

Fő hatóanyagok

  • Narcissus Organic extract ( nárcisz) – Megnyugtatja a száraz bőrt, anti-agning hatású
  • D- mannuronsav– D-mannózból származik. Algákban található alginsavban találhtaó meg.
  • 50 kDa hyaluronsav– Megemeli a bőrben a kataláz enzim szintjét. Mélyhidratáló, fiatalító hatású. Védelmet nyújt a bőr számára a káros UV sugarak ellen.
  • Dihydromyricetin Wax Myrtle– Csökkenti az igénybe vett bőr megjelenését
  • Phyto Rutin (P-vitamin) 2%– Gén szabályozó. Hatással van a kitágult, töredezett erekre. Csökkenti a kapillárisok permeabillitását
  • Tioxolon– Összehúzó és keratolitikus tulajdonságokkal rendelkezik

Toskani

A mezoterápiás kezelések egyik kulcsa a spanyol Toskani.
 A bőrfiatalítás során komplex problémákat kell megoldani amiben a mezoterápia fantasztikus lehetőség.
A Toskani ampulla koplexek: A ránckezelés mellett feszesítést, hidratálást, esetleg pigmenfolt halványítást is. Mezoterápiás hatóanyagaink eredményesen veszik fel a harcot az idő múlásával és visszaadják a bőr ragyogását és fiatalságát.

Extra feszesítő bőrfiatalíó koktél az ensoban.