Rádiófrekvenciás kezelés

Rádiófrekvenciás kezelés
A rádiófrekvenciás kezelés bevált módszer a bőröregedés elleni küzdelemben, kíméletesen és hatékonyan újítja meg a bőrt, és bevett eljárás a megereszkedett bőr kezelésére. Egyaránt ajánlható az idősebb korosztály számára a kialakult problémák kezelésre, illetve a fiatalabbak számára megelőzési céllal. Önmagában és egyéb kezelési technikákkal kombinálva látványos eredmények érhetők el az arcfiatalítás terén.

A rádiófrekvencia alkalmazása
Az orvoslás terén a rádiófrekvencia (RF) alkalmazása hosszú múltra tekint vissza, a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatásán alapul, és a szervezetet új kötőszöveti rostok termelésére ösztönzi. Az eljárás, valamint a technológia tökéletesítése miatt mára fontos részévé vált a szépészeti és orvos esztétikai beavatkozásoknak. A modern professzionális szalongépek (hatóanyag bevitel nélkül) alkalmasak arcfiatalításra, és bőrfeszesítésre, az arcbőr egyenletes, sugárzó, és fiatalos kinézetű lesz.

Mit jelent a rádiófrekvenciás kezelés (RF)?
A rádiófrekvenciás kezelés igen kedvelt az orvos esztétikában, mivel az eredménye látványos, csak minimális fájdalommal és gyors regenerálódási idővel jár. A bőr tartásáért a kötőszövetek felelősek, így az erősítésüknek nagy a jelentősége a rugalmatlanságát és feszességét elvesztett bőr helyreállításában valamint a ráncok elleni küzdelemben. A célzott rádióhullámokkal a keletkező hő által kedvező folyamatokat indulnak be a bőr mélyebb rétegeiben – a bőr természetes kollagén termelése fokozható. A kollagén újratermelődése által a bőr öregedési folyamata késleltethető, halványulnak a ráncok, laza petyhüdt bőr feszesebbé válik.

A rádiófrekvenciás kezelés (RF) alkalmazási területe
A kezelhető területek a következők: arc, dekoltázs, felkar, has, combok, fenék

A rádiófrekvenciával halványíthatók az arcon lévő apró ráncok, és a test bármely részén előforduló megereszkedés is látványosan kezelhető. A bőr tartásának elvesztése olyan esztétikai problémákkal is jár, mint a bőr megnyúlása (hirtelen hízás és fogyás következtében, vagy az életkorral együtt járó megereszkedés pl. toka, integető háj a felkaron).

Egyéb alkalmazási területe

cellulit kezelés
toka eltüntetése

Kinek ajánlott a kezelés?
Egyaránt ajánlható az idősebb és fiatalabb korosztály számára, bár látványos eredmények a már kialakult ráncok esetében láthatók. 30-40 éves korban megelőzési jelleggel, és a kezdeti öregedési folyamat megállításában van jelentősége. 40-50 éves korban hatásos a már kialakult elváltozások kezelésére: már meglévő ráncok eltüntetésére, a későbbiekben pedig kiegészül a bőrereszkedés kezelésével.

Miért fontos a megelőzési célú kezelés?
A kollagén termelődése már a 20-as 30-as éveinkben elkezd csökkenni, és ha már megjelentek az első ráncok, akkor az már a kötőszövet gyengülését jelzi. De nemcsak az arcot érinti, hanem a test egyéb részeit is, viszont itt jóval feltűnőbb a bőr vékonysága miatt. Az időben megkezdett megelőzési célú rádiófrekvenciás kezelésekkel a bőr megereszkedésének kialakulása számottevően tolható ki.

A rádiófrekvenciás kezelés előnyei
Mivel nincs fényérzékenyítő hatása, egész év során biztonságosan végezhető. Jól kombinálható más, egyéb arcfiatalító kezelésekkel is.