PANDHY’S™ Cukorpasztás szőrtelenítés

PANDHY’S™ CUKORPASZTÁS SZŐRTELENÍTÉS 

Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is. A szőrtelenítésen felül ez a csodálatos és megkérdőjelezhetetlenül természetes anyag a szalon kezelések egész tárházát rejti.

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül.

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr. A PANDHY’S™ Cukorpasztát a kozmetikus kézzel masszírozza a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban. A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye. A Cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedés irányában történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.

A PANDHY’S™ terméke tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi. Langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.


Ideje másként gondolkozni a depilációról!

IDŐEGYSÉG ALAPÚ ÁRAZÁS

Cukorpasztás szőrtelenítő kezeléseink testtájak helyett, időegység alapú árazással érhetőek el. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni a döntést a cukrozandó területek kiválasztásánál, hiszen a kiválasztott idősávban akár több kezelés is kombinálható. Kozmetikusaink maximális hatékonyságának köszönhetően több testtájon is élvezheti világhírű cukorpasztánk hatását a lehető leggazdaságosabb árakon.

Fontos tudni: Kerülendő ezeken a napokon a napozás, a szolárium, a meleg ülőfürdő, szauna, intenzív verejtékezéssel járó testedzés. Hölgyeknek javasoljuk, hogy igyekezzenek kerülni a szőrtelenítést a menstruáció alatt, mivel a női szervezet ilyenkor érzékenyebb a fájdalomra.

20 perc

7.000 Ft

40 perc

10.000 Ft

60 perc

14.500 Ft

80 perc

17.500 Ft

100 perc

20.000 Ft

120 perc

22.000 Ft

140 perc

24.000 Ft

MIK A CUKORPASZTÁVAL TÖRTÉNŐ SZŐRTELENÍTÉS ELŐNYEI?

  • nem kell sokáig növeszteni, 1-2 mm elég a szőrtelenítéshez
  • tovább tartó szőrtelenség, már akár anagén fázisban is el tudjuk távolítani a szőrt
  • minimális fájdalom, a cukorpaszta növekedési iránnyal megfelelően emeli ki a szőrszálat
  • nincs benőtt szőrszál, nem tépi el a szőrszálat, így nem alakul ki a benőtt szőrszál
  • eltávolítja a benőtt szőrszálakat, az elhalt bőrsejteket is összegyűjti
  • nincs irritáció, vörösség, hiszen élő bőrhöz nem tapad
  • testhőmérsékletű, nem forró, nem éget
  • kizárható allergia, tisztán cukor + víz főzet, citromsav nélkül
  • csodálatos peeling is egyben, összegyűjti az elhalt hámsejteket, így bársonyos eredményt kapunk
  • magyar termék nagydíjas termék és eljárás, több hazai és nemzetközi díjjal elismert.