Kozmetika

ÚJDONSÁG – Gyógynövényes hámlasztás

Több mint 60 évvel ezelőtt Christine Schrammek megalkotta a különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztó kezelést, az egyenletes és tiszta arcbőrért.

A kezelés alapja nyolc válogatott gyógynövényekből álló keverék, mely enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A kezelés Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász később orvosilag tovább fejlesztette és kiszélesítette. A gyógynövényes hámlasztó kezelést szerte a világon szakképzett kozmetikusok és orvosok végzik. A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával a GREEN PEEL® kezelések személyre szabhatóak a bőr állapota, és az elérni kívánt célok alapján.

A GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztást kizárólag 3 évnél nem régebbi, oklevéllel rendelkező kozmetikus, vagy orvos végezheti.

HYAMATRIX – Ismerd meg a fájdalommentes bőrfiatalítás csúcsát!

A bőröd egyedi és különleges – válassz ennek megfelelően arckezelést!A hyaluronplasztika kezelés során bőrödben optimalizáljuk a hyaluronsav-szintet, melynek hatására a kezelés után azonnal érezni fogod a lifting hatást. Hosszútávú, aktív hidratációra számíts, mely a bőröd legmélyebb rétegeiben is komoly strukturális változást idéz elő. Ez azt jelenti, hogy nem csak fiatalabbnak tűnsz majd, hanem a bőröd biológiai életkora valóban csökkenni fog! Az injekciómentes hyaluronplasztika a modern anti-agingmegoldások csúcsa!

TAPASZTALD MEG A HYALURONPLASZTIKA KÚRA HOSSZÚ TÁVÚ HATÁSÁT!

MI AZ A HYALURONPLASZTIKA?

Ismerd meg a fájdalommentes bőrfiatalítás csúcsát! A bőröd egyedi és különleges – válassz ennek megfelelően arckezelést! A hyaluronplasztika kezelés során bőrödben optimalizáljuk a hyaluronsav-szintet, melynek hatására a kezelés után azonnal érezni fogod a lifting hatást. Hosszútávú, aktív hidratációra számíts, mely a bőröd legmélyebb rétegeiben is komoly strukturális változást idéz elő. Ez azt jelenti, hogy nem csak fiatalabbnak tűnsz majd, hanem a bőröd biológiai életkora valóban csökkenni fog! Az injekciómentes hyaluronplasztika a modern anti-aging megoldások csúcsa! A kezelés után búcsút mondhatsz az alábbi bőrproblémáknak: ráncok, rosacea, pigmentfoltok, petyhüdt bőr

VALÓDI BŐRMEGÚJÍTÓ HATÁS – AZ ANTI-AGING MŰVÉSZETE

Hosszútávú és minőségi változás az arcbőr teljes területén A kezelés elvégzése után egy teljes szöveti regeneráció kezdődik meg, a bőr biológiai életkora csökken. A bőr saját hyaluronsav termelő képessége normalizálódik, rugalmasabb, feszebb lesz. A pórusok sokkal kisebbé válnak és az öregedés árulkodó jelei, a pigmentfoltok is elhalványulnak. Nézd végig az eredményeket bemutató galériánkat!

A GIGI termékcsalád egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. Ez a termék lehetővé teszi a bőr számára, hogy ellenálljon a környezeti és az életkorból adódó károsodásoknak.A legmodernebb dermokozmetikai technológiákat ötvöző luxus termékek, amelyek láthatóan javítják a bőr minőségét és megjelenését.

Természetes összetevők – Holistic Essentials: A Holistic Essentials az Ayurveda Pura 100%-ban természetes első osztályú Spa minőségi szépségápolási termékei. Állatokon nem tesztelt – vegán – organikus – kézzel készített – parabéntól, SLS-től és illatanyagoktól mentes A gyógy- és bőrápolási szakértelmünkre alapozva, ezek az organikus termékek SLS mentesek, parabéntől és illatanyagoktól mentesek és állatokon sem tesztelték őket.