Hyamatrix® lifting arcmasszázs

Választható luxus minőségű olajjal

Hyamatrix masszázs: A legnépszerűbb anti-aging kényeztető kezelések egyike.

Kölönleges 1 órás passzív izom torna az arcnak, melynek hatására az arckontúrok feszesednek, a bőr színe egységesebb lesz. Hidratál, táplál. Rendszeres használata mellett az öregedési folymatok jelentőes lassíthatóak.

Különlegesen jó élmény testnek és léleknek egyaránt.

Argánolaj damaszkuszi rózsa illóolajjall

Az argánolaj sokrétű hatékonyságával, magas hatóanyagtartalmával mindenki tisztában van, aki kereste már a legjobb megoldást bőrproblémáira.

Ez az értékes olaj tartalmaz flavonoidokat, karotionidokat, fehérjéket, valamint A-, E-, F- vitaminokat, szkvalént és fitoszterolokat, ennek köszönhetően hatékony gyulladáscsökkentő, bőrvédő és regeneráló hatással bír- de nagyon érzékeny! Fontos, hogy előállítása, kinyerése minél kíméletesebben történjen, lehetőleg hőhatás nélkül, ellenőrzött forrásból.

A HYAMATRIX Argánolaj Marokkóból származó, igazoltan biotermelésű 100%-os, hidegen préselt ORGANIKUS MINŐSÍTÉSŰ olaj, MOST ELÉRHETŐ A DAMASZKUSZI RÓZSA ILLÓOLAJÁVAL dúsított változata!

Ez az esszenciális olaj egyike a legértékesebb illóolajoknak, az aromaterápiában elismerten kiváló szorongás és stresszoldó, harmonizáló, és afrozidiákum, emellett sejt és szövetmegújító, regeneráló hatása kiváló anti-aging hatóanyaggá teszi.

Tökéletes választás professzionális masszázshoz, valamint a mindennapi bőrápolási rutin során alkalmazva egy extra kényeztetés nyújthat mind a bőrnek, mind a léleknek.

Argánolaj kakukkfű illóolajjal

Mindenki hallott már az argán olaj szépítő hatásáról, széles körű felhasználási lehetőségeiről. Ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyen változatot használunk, hiszen kizárólag a jó minőségű az, amelyik garantálja a csodatévő hatást.

A HYAMATRIX® AO Argánolaj Marokkóból származó, igazoltan biotermelésű 100%-os argánolaj és esszenciális kakukkfűolaj keverékéből áll. Ez a nem komedogén, gyorsan felszívódó olaj rendkívül gazdag a bőr számára fontos tápanyagokban, mint az E-vitamin és az esszenciális zsírsavak. Használhatod napon leégett vagy gyulladt bőr kezelésére, pattanások visszaszorításra vagy arcmasszázsra a mikrocirkuláció serkentése érdekében. Ez a tápanyagokban gazdag természetes olaj elképesztő hatékonysággal bír az öregedés folyamatainak lassításában és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt is igen kedvező a bőre számára. Kellemes illata pedig enyhíti a stresszt és segíti az ellazulást.